Uudenlainen tilannekuvaratkaisu on täällä – LOUHE on julkaistu

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että tuomme tällä päivämäärällä markkinoille LOUHE-palvelun. 

LOUHE-palvelua on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kumppaniasiakkaidemme kanssa. Missiomme on ollut luoda teknologialtaan jotakin ainutlaatuista turvallisuusalalle sekä kiinteistökehittämisen tueksi.  

Tällä tiellä me vahvasti olemme, sillä nyt julkaistu selittävään tekoälyyn pohjautuva LOUHE-palvelu yhdistää turvallisuuspoikkeamien automaattisen tunnistamisen sekä reaaliaikaisen ja oppivan tilannekuvan, lähdejärjestelmästä riippumatta.

Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia kumppaneitamme ja asiakkaitamme siitä, että olemme saaneet kehittää LOUHE-palvelua teidän kanssanne hyvässä vuorovaikutuksessa sekä yhdessä oppien.

Oheiselta videolta voit katsoa LOUHE-palvelun keskeiset ominaisuudet. Tiimimme on sinun käytettävissä, jos haluat kuulla lisää. Tavoitat meidät myös soittamalla 040 0601436 tai sähköpostitse: info@louhe.fi

Julkaistu 15.9.2022.

Tatu Monto, CCO

Tatu vastaa Louhos Solutions Oy:n myynnistä ja asiakkuuksista. Tatun osaamisessa yhdistyvät erilaiset turvateknologiat, palveluliiketoiminnan johtaminen, kyberturvallisuus ja varautumisen kehittäminen.