BLOGIKIRJOITUKSET

Vieraskynä | Tieto vähentää tuskaa

Neuvonantajamme Henri Lindberg teroitti sormenpäänsä ja kirjoitti blogitekstin, joka haastaa pohtimaan toimintatapojamme ja ajatteluamme, kun puhutaan tiedolla johtamisesta fyysisen turvallisuuden saralla.

Lue lisää >

Kyberturvallisuuden kansainväliset huippuosaajat vauhdittamaan Louhos Solutions Oy:n kasvua ja kansainvälistymistä

Kyberturvallisuuden kansainväliset huippuosaajat vauhdittamaan Louhos Solutions Oy:n kasvua ja kansainvälistymistä

Lue lisää >

Katsaus megatrendeihin

Tässä blogissa käännämme katsemme kohti horisointtia ja tarkastelemme tulevaisuutta megatrendien kautta.

Lue lisää >

Kurkistus LOUHE tiimin taustavoimiin - Esittelyssä neuvonantajamme Petri Kuivala

LOUHE-tiimin operatiivista tekemistä on taustalla tukemassa ainutlaatuinen joukko neuvonantajia ja sijoittajia. Yksi heistä on turvallisuusalan huippuammattilainen, Petri Kuivala. Lue lisää Petrin ajatuksia LOUHE-teknologiasta ja sen mahdollisuuksista.

Lue lisää >

OSA 2: LOUHE – turvallisuuspoikkeamien analysointi

Tässä blogisarjassa esittelemme LOUHE-palvelun keskeisiä ominaisuuksia ja niiden hyötyjä palvelun käyttäjille. Ensimmäisessä osassa keskityimme kulunvalvontadatasta havaittavissa oleviin turvallisuuspoikkeamiin ja niiden tunnistamiseen. Blogisarjan toinen osa käsittelee muutamia keskeisiä LOUHE-palvelun tarjoamia työkaluja tunnistettujen poikkeamien tarkempaan analysointiin.

Lue lisää >

Tilannekuvasta tilanneymmärrykseen selittävän tekoälyn tukemana

Se tulee arjessa vastaan esimerkiksi kyberturvallisuudesta puhuttaessa, erilaisissa valtionhallinnon julkaisuissa tai sodankäynnin yhteydessä, kuten viime aikoina Ukrainan sodan kohdalla. Samalla sen sisältö voidaan ymmärtää monin tavoin, riippuen juuri missä kontekstissa tilannekuvasta puhutaan. Helposti on jopa niin, että tilannekuva tarkoittaa saman organisaation sisällä, henkilöstä riippuen hieman eri asioita.

Lue lisää >

Uudenlainen tilannekuvaratkaisu on täällä – LOUHE on julkaistu

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että tuomme tällä päivämäärällä markkinoille LOUHE-palvelun.

Lue lisää >

OSA 1: LOUHE – turvallisuuspoikkeamien tunnistaminen ilman etukäteissääntöjä

Tässä blogisarjassa esittelemme LOUHE-palvelun keskeisiä ominaisuuksia ja niiden hyötyjä palvelun käyttäjille. Ensimmäisessä osassa keskitymme kulunvalvontadatasta havaittavissa oleviin turvallisuuspoikkeamiin ja tapaan jolla niitä voidaan tunnistaa. Myös ilman etukäteissääntöjä.‍

Lue lisää >